“Bij Bassol staat resultaat voor de klant voorop; van vraagstelling tot uitvoering”

Consultancy

Bassol bestaat uit gedreven consultants die bij organisaties het verschil maken. In het Order to Cash domein (SAP CRM, Hybris, ERP, BI en Salesforce) zijn wij onderdeel van end-to end projecten en advisering. Wij staan altijd aan de kant van de klant en helpen hen bij het maken van keuzes voor oplossingen, partners en inbedding in de organisatie. Wij streven met deze werkwijze naar succesvolle projecten, vertrouwen en langdurige relaties in ons netwerk.

Lees verder

Projectleiding

Binnen complexe omgevingen, waarin veel gevraagd wordt van organisaties en mensen, zijn wij ook actief in de SAP en Salesforce projectaansturing. Door onze uitgebreide projectmethodiek kennis en ervaring in oa. SCRUM/Agile en Prince II kunnen onze Professionals leiding geven aan (grote) trajecten in de meest succesvolle struktuur.

Lees verder

SAP en Salesforce

Onze basis ligt in kennis van ERP, BI en CRM. In het Order to Cash domein van SAP en Salesforce vervullen wij consultancy- en projectmanagementrollen. Binnen SAP en Salesforce hebben wij tool- en proceskennis als ook integratie kennis. Deze combinatie is uniek en voorwaardelijk voor succesvolle trajecten.

Lees verder
“Klanten werken met ons samen om onze skills en betrokkenheid”

WERKEN BIJ BASSOL

Ben jij een ambitieuze professional of wil je dit graag worden en ben je op zoek naar een ondernemende en energieke club? Wij nodigen je graag uit om met ons kennis te maken.

Plezier en succes in je rol bij de klant en met je collega's is de sleutel tot succes! Bij ons betekent dat:

  • Topprofessionals als collega
  • Maatwerk in je begeleiding
  • Interesante bedrijven als klant
  • Opdrachten die bij jou en je ambitie passen
  • Kernwaarden die ons binden: Trots, vertrouwen, integriteit en transparantie
  • Eigen verantwoordelijkheid

Naast je werk als consultant kun je binnen Bassol actief zijn op een onderwerp die je ligt. Wij faciliteren graag in het opzetten van nieuwe proposities of diensten tot aan het opzetten van een eigen unit of expertise-team.

MEER INFORMATIE

Contact

Informatie over samenwerking of wil je je bij ons aansluiten?

  info@bassol.nl