“Bij Bassol staat resultaat voor de klant voorop; van vraagstelling tot uitvoering”
“Het belang van onze klanten staat voorop in alles wat we doen”

Consultancy

Bassol bestaat uit gedreven consultants die bij organisaties het verschil maken. In het Order to Cash domein (SAP CRM, Hybris, ERP, BI en Salesforce) zijn wij onderdeel van end-to end projecten en advisering. Wij staan altijd aan de kant van de klant en helpen hen bij het maken van keuzes voor oplossingen, partners en inbedding in de organisatie. Wij streven met deze werkwijze naar succesvolle projecten, vertrouwen en langdurige relaties in ons netwerk.

Lees verder

Projectleiding

Binnen complexe omgevingen, waarin veel gevraagd wordt van organisaties en mensen, zijn wij ook actief in de SAP en Salesforce projectaansturing. Door onze uitgebreide projectmethodiek kennis en ervaring in oa. SCRUM/Agile en Prince II kunnen onze Professionals leiding geven aan (grote) trajecten in de meest succesvolle struktuur.

Lees verder

SAP en Salesforce

Onze basis ligt in kennis van ERP, BI en CRM. In het Order to Cash domein van SAP en Salesforce vervullen wij consultancy- en projectmanagementrollen. Binnen SAP en Salesforce hebben wij tool- en proceskennis als ook integratie kennis. Deze combinatie is uniek en voorwaardelijk voor succesvolle trajecten.

Lees verder
“Door de unieke combinatie van proces-en toolkennis bieden we meerwaarde aan onze klanten”

BASSOL

Bassol is een uniek bedrijf om je bij aan te sluiten. Ons geloof in succes bestaat uit de volgende pijlers: de klant staat centraal in denken en doen, vertrouwen, transparantie, talent- competentieontwikkeling, eigen verantwoordelijkheid, ondernemerschap en FUN!

WAT BIEDT BASSOL JOU?
  • Topprofessionals als collega binnen Order to Cash (SAP en Salesforce)
  • Platte structuur
  • Ruimte om te ondernemen
  • Transparantie en vertrouwen
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij nodigen teamspelers die in het klant- en collega belang denken en doen van harte uit met ons kennis te maken!

MEER INFORMATIE

Contact

Informatie over samenwerking of wil je je bij ons aansluiten?

  info@bassol.nl