“Klanten werken met ons samen om onze skills en betrokkenheid”

WERKEN BIJ BASSOL

Ben jij een ambitieuze professional of wil je dit graag worden en ben je op zoek naar een ondernemende en energieke club? Wij nodigen je graag uit met ons kennis te maken.

Plezier en succes in je rol bij de klant en met je collega’s is de sleutel tot succes! Bij ons betekent dat:

  • Topprofessionals als collega
  • Opdrachten die bij jou en je ambitie passen
  • Kernwaarden; Trots, vertrouwen, integriteit en transparantie
  • Eigen verantwoordelijkheid
 

 Bassol heeft interessante opdrachten waarbij je het verschil kan maken bij grote organisaties; onze klanten. Naast je werk als consultant kun je binnen Bassol actief zijn op een onderwerp die je ligt. Wij faciliteren graag in het opzetten van nieuwe proposities of diensten tot aan het opzetten van een eigen unit of expertise-team.

We bieden een uitstekend salaris in een progressief salarishuis. Ook wordt er gezorgd voor een auto en/of OV kaart, laptop, smartphone als ook een pensioenbudget, dat je naar eigen inzicht kunt aanwenden. Bovenop deze uitstekende voorwaarden is er een riante bonusregeling. Aan wie wij dit bieden? Jij hebt ervaring of ambitie in SAP CRM, ERP, Hybris, BI of Salesforce. Je bent gretig, neemt graag verantwoordelijkheid en vindt het leuk te helpen aan ambitieuze doelstellingen zowel bij klanten als bij Bassol.

Contact

Informatie over samenwerking of wil je je bij ons aansluiten?

  info@bassol.nl